Overhearing Button

The Real Life

Få fint i badrummet

Ja att få det lite extra fräscht i badrummet är ju inte något som man klagar på. Det är ett rum som jag gärna vill känna att det är lite lyxigt. Det får fåran vara väldigt fint och fräscht. Ja det är kul att kunna få det fint och snyggt hemma, jag tycker att man trivs bättre när det är rent hemma. Så är det definitivt för min man som verkligen trivs när det är rent och mår inte så bra om det är stökigt hemma. Ja det är så olika och det är ju bra att vi alla är olika så att vi kompletterar varandra så att det känns mer roligt.

Ta in lite extra hjälp?

Ja det är kanske super bra att kunna ta in en plattsättare som man göra om hemma i sitt badrum, ja varför inte om man har möjlighet till det. Det blir ju så snyggt sen. Det tycker jag i alla fall och det är ju så mysigt om man kan göra det lite extra fräscht i just badrummet då det är ett rum som man känner behöver vara lite extra snyggt och fräscht. Det tycker jag i alla fall. Det får gärna vara lite hotell känsla över badrummet, det är min smak. Det kanske låter lite för opersonligt men jag tycker att det är ok i badrummet, sen i resten av lägenheten så vill jag gärna ha lite mer personligt och mer färg och så vidare.
Ja det är ju bra att vi alla vill ha det olika och det är ju toppen om det kan vara så och det är kul att kunna få en känsla av att man känner att det är precis så som man vill ha det i sitt hem. Att man trivs bra och har det mysigt hemma. Ja det är det vi skulle vilja ha.